Foremen palveluita

Moniammatillinen osaaminen

Foremen palveluissa yhdistyvät fysioterapeutin ja rakennusinsinöörin ammattaidot ja lisäkoulutusten myötä hankittuja lisämausteita hyödyntäen. Tämän ansiosta Foreme näkee asiat useasta eri näkökulmasta ja tätä kautta kaikissa ratkaisuissa päästään mahdollisimman hyvään käyttäjälähtöisyyteen.

Foreme tuottaa seuraavia palveluita

Foreme yrityksille

Yrityspuolella Foreme tekee yhteistyötä esimerkiksi arkkitehtitoimistojen, hoiva/palvelukotien ja fysioterapiayritysten kanssa. Yritykset ja kunnat voivat tilata meidät esimerkiksi arvioimaan omaa tilannettaan esteettömyyden näkökulmasta niin rakennetun ympäristön kuin palveluiden osalta. Arvioinnin jälkeen on mahdollista toteuttaa muutostyösuunnitelmat.

Foreme yksityishenkilöille

Yksityishenkilöille Foremen palveluita ovat yksilöllisen kodin suunnittelua ja samaan pakettiin voi tilata liikkumis- ja toimintakyvyn arvioinnin sekä siitä seuraavat ohjeet toimintakyvyn ylläpitämiseksi. Katsastetaan siis koti turvalliseksi, jotta liikkuminen siellä on omatoimista ja miellyttävää ja pureudutaan samalla toimintakyvyn haasteisiin fysioterapeutin ohjein. Loistava lahja-ajatus esimerkiksi omille ikääntyville vanhemmille!